Avner Eisenberg (USA): Mimiikan mestarikurssi

9. – 12.7.2012 klo 10–16
Jyväskylän tanssiopisto, Vapaudenkatu 48–50
Hinta: 360 euroa
Kurssille otetaan 16 osanottajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Opetuskieli englanti

Loistava kouluttaja Avner Eisenberg pitkästä aikaa Jyväskylän Kesään!
Jähmety, taistele tai pakene eli käyttäydy kuin kissa

Kurssi pohjautuu Eisenbergin luomiin periaatteisiin: Eccentric Principles
(katso www.avnertheeccentric.com  Workshop).

Hän kuvailee worksoppia seuraavin sanoin: ”The workshop initially addresses three areas: balance and control of the space, meeting and establishing complicity with the audience and with partners, and problem solving as a method of working­ on stage. After this introduction, we will explore ways of creating material and finding character. The focus is on activating the internal emotional state of the audience and helping the actor to always be interested rather than interesting.”

Mestarikurssi antaa osanottajille lujan pohjan fyysisen komedian tekniikkaan. Ammattilaisille tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarkastella vanhoja työsken­telytapojaan uudesta näkökulmasta ja hioa kehittyneitä taitojaan.
Avner Eisenberg on yksi maailman johtavia fyysisen komedian opettajia. Hän on opettanut mimiikkaa ja klovneriaa eri puolilla maailmaa, mm. Ranskassa, Sveitsissä, Saksassa, Espanjassa, Japanissa, Iso-Britanniassa, USA:ssa. Eisenberg on valmistunut Lecoqin koulusta Pariisista ja näytellyt jo 40 vuotta.

”Opin tällä kurssilla enemmän kuin millään muulla teatterikurssilla koskaan.”
Jane Nichols, Shakespeare and Company, Yale School of Drama, Julliard

”Kurssilaiset lentelivät kuin leppäkeihäät ympäri salia Eisenbergin taitavassa käsittelyssä. Eisenberg asetti osallistujat yllättäviin tilanteisiin ja puhui sekunnissa pelkillä eleillä enemmän kuin moni suomalainen kokonaisilla lauseilla vuodessa.” Aamulehti

Ilmoittautumiset:

 http://www.jyvaskylankesa.fi/2012/01/avner-eisenberg-usa-mimiikan-mestarikurssi/

Tiedustelut 010 4394 220