http://clownstudies.blogspot.fi/

Pelleopiston sisältöjä on helppo lukea älykännyköillä tuon ylläolevan blogin avulla.

On iloista nähdä, että Pelleopiston sivuihin tutustutaan vielä lähes kymmenen vuotta sen julkaisun jälkeenkin.  Päivittäisiä lukijoita on kymmenittäin. Kiitos että sinäkin tulit tutustumaan näihin parin kymmenen vuoden aikana tekemiini oivalluksiin hauskuuttamisesta.

Pelleopiston suosituin yksittäinen,  keväällä 2018 päivitetty artikkeli - Pelleopiston vappuekstra - esittelee parikymmentä tyylikästä hahmoa, jotka voit taitella taikurin ilmapalloista.

Tässä alla kooste noin sadan ajan hammasta kestäneen koomikon videoista.  Parhaita gageja voit treenata ja muunnella omaan esitykseesi sopivaksi.  Ainakin näistä valikoiduista videoista saat paljon inspiraatiota.  Suosittelen googlaamaan tai startpagen avulla etsiä lisää videoita näiden huippukoomikoiden nimillä.  Päivitin juuri sen blogin ja poistin toimimattomat linkit, joten sinun on nyt mukavampi sitä selailla. :

https://youareamused.wordpress.com/

Jouluna 2015 alkoi puolentoista vuoden intensiivikoulutus facebook-alustalla.  Sen avulla opit nämä hauskuuttamisen periaatteet sopivan lyhyiden oppituntien, kuvien ja videoiden avulla.  Saat kaksi kertaa viikossa seitsemän pohdintatehtävää. Jos jaat ne tasaisesti joka päivälle, niin sinulla on hauskaa mietittävää jokaiselle aamulle ja illalle puolentoista vuoden ajan!  FB-seinän yläreunaan on klemmaroitu tiiviste tuon kurssin aikana opetetuista ideoista.

https://fi-fi.facebook.com/clownacademy

Koska tämä blogipohja koki viime vuonna melko järisyttäviä muutoksia, niin päätin luoda nuo paremmin kohdeyleisöä palvelevat alustat.   Siirsin siis tämän blogin tärkeimmän aineiston uusiin suorakaiteisiin.

Lisäksi seuraavan blogin avulla saat infoa aktiivisista klovnisivustoista, vuosittaisista klovneriatapahtumista ja joistain perusklovnitempuista.

https://clowntoolbox.wordpress.com/

Hauskuuttamisiin!

P.S. Koska klovnin on lupa ilmaista myös kaikenlaisia muitakin tunteita kuin iloa ja riemua, niin allaolevan laajan sivuston avulla voit treenata kymmeniä erilaisia tunteita ja niihin liittyviä ilmeitä ja eleitä :

http://tunnetunteesi.wordpress.com