Vastikään edesmennyt Leslie Nielsen esittää antisankaria Alaston ase –elokuvien parhaissa paloissa, joka kooste "Funniest moments-The Naked Gun" on viikon videona Pelleopistossa.   Monet tämän antisankarin toilailut on siirrettävissä hieman muokaten myös klovniesityksiin:

 

 

 

Hieman turhautuneena ”Naurun ABC”-kirjan huonoon myyntimenestykseen, alkaa Pelleopistossa nyt kuukausia kestävä status-tyyppistä komiikkaa esittelevä jakso.  Mikäli haluat oppia myös muuntyyppistä komiikkaa, suosittelen hankkimaan tuon Vesa Karvisen kirjoittaman teoksen, jonka lopusta löytyy kokonaisuudessaan myös  laatimani ”Niin paljon on aihetta nauruun” -lista.   

 

 

 

 

Tässä sitten viikon koomiset status-temput:

 

 

 

Liian vastuun ottaminen ja nääntyminen sen alle

Alamaisten kilpailuttaminen

Palvelijan roolin ottaminen, vaikka onkin pomo

Salailu

Aivopesun jälkeinen arvonimen myöntäminen

Pelolla hallitseminen

Totuuden muuntaminen ja vaientaminen

 

 

 

Yritän olla pimittämättä totuutta tässä, joten kerron PEEPOLYKUS-ryhmän Englannissa järjestämästä workshopista:

 

We have set the dates for the first in the series of workshops we will be running next year. Led by Peepolykus Co-Artistic Directors John and Javier, the weekend comedy/clown course will take place in Bristol on Sat 19th and Sun 20th of February 2011. Places are limited, and you can find all the details at http://www.peepolykus.co.uk/home  

 

Komiikkaa saattaa sisältyä myös seuraaviin sirkusesityksiin:

 

http://www.sirkusinfo.fi/esityskalenteri

 

Huomasin tuossa eilen, että esirukouksen pyytäminen käsikirjoitus- ja ideointivaiheessa voi olla yllättävän siunauksellista. Gägejä saattaa alkaa tulla kuin taivaan lahjana.

 

 

 

 

                         Pelleilemisiin,

 

                         Pelle