Tänään taisi ratketa eräs  minua  pitkään askarruttanut pulma.  Jaaza Kokko oli luonut käden muotoisen neulatyynyn.  Näin sen Jyväskylän  Kolmikulmaan  ilmestyneessä Design pop-up myymälässä. 

 

 1332273911_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tällainen kankaasta ommeltu ja vanulla täytetty käsi saattaisi toimia suutaan aukovan ja käsiään  liikuttavan nuken sympaattisena tarttumaelimenä.   Ehkäpä jopa  klovnina käyttämäni valkoiset näppylähanskat täytettynä voisivat toimia samoin.  Mietin myös elefanttilangan käyttämistä sormien jäykistämiseen.  Muistin virkistämiseksi tässä linkki  viime kesän nukketeatterikoosteeseen :

 

http://pelleopisto.vuodatus.net/blog/2962357

 

Saapi nähdä tuleeko tuollaista nukkea ikinä tehtyä, mutta kovin houkutteleva se olisi sooloesityksen mausteeksi.

 

Maaliskuun klovniksi on valittu  SIRPA VILJAMAA.  Hän on Suomen ainoa, ensimmäinen ja myös viimeinen työpaikkaklovni.  Sain tietää olemassaolostaan  uuden presidenttimme vaaliblogista, jossa esiteltiin suomalaisia oivalluksia.

 

Tällä kertaa  koomiset periaatteet perustuvat jatkuvuuden  idealle.   Koska kyseessä on tämän kategorian viimeinen luettelo, niin  siihen  tuleekin peräti yhdeksän  tapaa naurattaa:

 

 

KIRJOITETUSTA TULEE TOTTA

TARINAN/ELOKUVAN JATKO-OSAT

AJAN PELAAMINEN

ALKANEEN TAPHTUMAN PAISUTTELU

KAPPALEEN NIMI VAIHTUU  – MELODIA EI VAIHDU

LOPPUHUIPENNUS KRUUNAA SKETSIN

JATKUVAT KESKEYTYKSET

LAITE TOIMII ILMAN VOIMANLÄHDETTÄ

PÄÄLLE PUHUMINEN

 

 

Lyhyestä virsi kaunis,  eikä klovniesitystäkään tulee liiaksi venyttää.  Koelapsiyleisö kyllä ilmaisee, jos olet estradilla liian pitkään.

 

 

 

                    Pelleilemisiin,

 

                    Pelle