Suosittelen nyt urakalla katsomaan joululahjasivuston klovnivideoita, etteivät ne vain poistuisi netistä.  Sivusto oli poissa käytöstä pari päivää, jolloin meinasi tulla  pelleltä itku, kun luulin niiden kadonneen ikuisiksi ajoiksi.  Siksi en tällä kertaa julkaise edes  uusia koomisia periaatteita,  jotta sinulla aikaa jäisi olennaisimpaan eli laadukkaiden videoiden ja kuvien katseluun.   Sivustolla kyllä mielestäni selvästi  kerrotaan, että sen aineisto on luvallisesti julkaistu.  Mutta koskaan kun ei tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

 

http://clownalley.net

 

Yhtenä parhaista ideapankeista pitämäni Fraser Hooperin kotisivun linkkipankki on kadonnut.  Tekijäoikeuslakirikkomusten rangaistusten pelko sai myös minut poistamaan viikon videot Pelleopistosta.   Vain artistien omat kotisivut, joilla he voivat vapaasti julkaista videoita esityksistään,  jätin paikoilleen. Nyt näyttää siltä, että parhaat videosivustot netistä ovat katoamassa ja merkittävä kulttuurihistoriallinen aarre katoaa tavoittamattomiin. Tämä kuutisen vuotta kestänyt Villin lännen aika netissä on nyt päättymäisillään.  En usko että niitä DVD- tai Blueray- muodossakaan olevan saatavilla.  Nyt kymmenien komediaklassikoiden DVD-kokoelmani nousee aivan uuteen arvoon.

 

Olo on vähän kuin ”Ruusun nimi”-elokuvan henkilöillä, jotka huomasivat komedian salaisuuksia sisältäneen Aristoteleen kirjan kadonneen.  Näin muistelen elokuvan juonessa tapahtuneen.

 

 Slava´s Snowshow on legendaarinen klovnishow, jonka kotisivuilla kannattaa käydä.

 

http://www.slavasnowshow.co.uk

 

Esikuvien seuraaminen omaa luovuutta käyttäen saattaa tehdä sinustakin vielä jollekin esikuvan.  Suosittelen lämpimästi heinäkuun alussa osallistumista  Avner Eisenbergin mimiikkatyöpajaan  Jyväskylän Kesän yhteydessä. 8 paikkaa oli vielä jäljellä tänään, kun kävin Jyväskylän Kesän toimistolla asiaa tiedustelemassa.  Olen itse ollut työpajoissaan kaksi kertaa ja opin todella paljon.

 

 

 

 

                       Pelleilemisiin,

 

                       Pelle