Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua kaveri- tai työporukkasi kanssa tai jopa itseksesi maailman ensimmäisiin antiolympialaisiin.

Näin se käy:

-Mittaa kahden metrin matka tarkasti sisä- tai ulkotiloista.
-Ota käyttöösi mobiiliviestimesi sekuntikellotoiminto. Hätätilassa myös rannekellon sekuntiviisarilla voi ottaa aikaa.
-Asetu lähtöviivalle.
-Lähettäjä lähettää sanoilla : "Paikoillanne, valmiina, nyt" ja käynnistää sekuntikellon.
-Sinun päämääräsi on edetä tuo kahden metrin matka mahdollisimman hitaasti hidastettua juoksua jäljitellen. Askelen pituus on oltava vähintään oman jalkateräsi mittainen – näin pienkenkäiset saavat hieman etua. Onhan Torikokousliike tavallaan vastavoima maailman suurikenkäisille. Koko ajan on oltava eteenpäin suuntautuvassa liikkeessä – taaksepäinkulkijoiden ja pysähtyjien suoritus hylätään. Kun varpaasi tai kengänkärkesi ylittää maaliviivan, sekuntikello pysäytetään.
-Porukan hitain aika lähetetään "Kompassi näyttää suunnan" -blogin ANTIOLYMPIALAISET-kirjoituksen kommentteihin. Tai voit tietysti ilmoittaa vaikka kaikkien osallistujien ajat, kuten Puistokadun kadunvaltauksessa tehtiin. Ilmoitathan ajan ja etenijän nimen lisäksi myös ryhmäsi ja paikkakuntasi viestissäsi. Lyhytosoite:

http://joi.nu/1SO

-Lontoon olympialaisten päätöspäivän jälkeen hitaimman ajan blogiimme ilmoittanut julistetaan antiolympialaisten 2 m matkan hitausjuoksun voittajaksi.

Miimikurssilla opin, että hidastetut liikkeet ovat tehokkain tapa saada huomiota kadulla.  Nyt voit vaikka harjoitella tätä julkisella paikalla ja hankkia itsellesi esiintymiskokemusta.


Pelleilemisiin,

Pelle


PS.  Kuvia saattaa tulla näihin viimeisiin  Pelleopiston kirjoituksiin, jos serveri toimii niin kuin pitäisi.  Nyt jo vähän lupailtiin, että kuvien lataus toimisi.