Hauska keino viihdyttää hieman suurempaa yleisöä ovat viritetyt soittoputket.  Voit valita kahdeksan vapaaehtoista ja heitä oikeassa järjestyksessä koskettamalla voit soittaa melodioita.  Tietysti vapaaehtoisten tulee kosketuksen saatuaan lyödä putkea.

 

http://boomwhackers.com/boomwhackers%c2%ae-c-major-diatonic-scale-set

 

Eipä vieläkään tullut aikaiseksi se lupaamani extra-ylläri, joten joudut tyytymään Pelleopiston perusleipään.  Esittelen seitsemän vastakohtaparia, joita luovasti käsittelemällä saat aikaiseksi komiikkaa.

 

 

HIDAS JA NOPEA

HARVA JA TIHEÄ ASKELLUS

TYHMÄ JA VIISAS

HALPA JA ARVOKAS

ELÄIN JA IHMINEN

KULTTUURIEN TÖRMÄYS

ARJEN IHMINEN  JA ROOLIMINÄ

 

 

Varsinkin kahden ihmisen kulkiessa vierekkäin ja toisen ottaessa hyvin tikittäviä askeleita toisen harppoessa vieressä on usein naurussa pitelemistä.  Tämän opin eräässä antoisassa klovnityöpajassa Tampereella.

 

Muitakin muistiinpanoja eri ulkomaisten klovnikouluttajien kertomista nikseistä saattaa ilmestyä Pelleopistoon lähikuukausina.  Suosittelen muuten tosiaan Avner Eisenbergin mimiikkakurssille ilmoittautumista. Vielä on vapaita paikkoja!

 

http://www.jyvaskylankesa.fi/2012/01/avner-eisenberg-usa-mimiikan-mestarikurssi

 

 Hän on yksi maailman arvostetuimmista alan kouluttajista ja nyt opetusta olisi mahdollista saada täällä Suomessa – Jyväskylässä 13.-16.7.2012.  Hinta 360 euroa on aivan kohtuullinen, kun ottaa huomioon opetuksen laadukkuuden.

 

 

                   Pelleilemisiin,

 

                   Pelle