Mitä yhteistä on jalkapallolla ja klovnerialla?  Yritetäänkö jossain joukkueessa käyttää naurattamista vastustajan lihastonuksen vähentämiseen?  Mikä muu teoria selittäisi tämän päivän 22 vierailua Pelleopistoon http://futisforum2.org  - sivustolta?

 

Viikon videolla esiintyy Tom Lehrer.   Hän ei ole Suomessa kovinkaan tunnettu, mutta on vaikuttanut esimerkiksi Jukka Virtasen töihin huumoriosamäärää lisäten.  Harry Potterille kasvot luovuttanut näyttelijä pitää Tom Lehreriä viime vuosisadan hauskimpana tyyppinä.  Ja nyt raikuvin aplodein ja seuraavan linkin (poistettu) klikkauksella toivotamme Tomin tervetulleeksi pelleopistoon.

Laulun ideaa nopeasti peräkkäin lausutuista kemian kaikista alkuaineista voi muunneltuna mainiosti käyttää yhtenä gäginä klovnishowssa.

 1323787807_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Judith P. Aprahamsen

Seitsemän naurettavaa koomista periaatetta koostuvat hassuista ominaisuuksista:

LOPUTTOMUUS

LIUKKAUS

ITSEKESKEISYYS

SÄÄNNÖISTÄ PIITTAAMATTOMUUS

JOUSTAMATTOMUUS

PITKÄVETEISYYS

HAJAMIELISYYS

 

Nyt joulun alla kaikenlaisten paineiden alla huumoria saa etsiä hattuhyllyltä, eikä sieltäkään tahdo löytyä.  Ideoinnissa onkin tärkeää osata ottaa rennosti.

 

             Pelleilemisiin

             Pelle

 

P.S.  Klovnin on hyvä osata soittaa kitaraa.  Seuraavan linkin kautta saat itsellesi tulostettua helpot ja jatkossakin käyttökelpoiset kitarasoinnut yhdellä A4-arkilla.  Tuo kitaransoiton pikkujättiläinen on merkitty kirjoitukseen punaisella lyhytosoitteella:

 

http://tunnekartta.vuodatus.net/blog/2943670

 

Säestämällä itseäsi saat hassuista lauluista elävämpiä kuin käyttämällä taustaäänitteitä.