Loistava maailmankuulu kouluttaja Avner Eisenberg (USA) palaa jälleen Jyväskylän Kesään mimiikan mestarikurssin kera. Jyväskylän Kesässä Eisenberg pitää kaksi erillistä kurssia, joista ensimmäiselle (9. – 12.7.) vapaana on vielä yksi paikka ja jälkimmäiselle (13. – 16.7.) kolme paikkaa. Kurssi pohjautuu Eisenbergin Eccentric Principles –periaatteisiin ja antaa osanottajille lujan pohjan fyysisen komedian tekniikkaan.

 

Ilmoittaudu siis pian mukaan osoitteessa www.jyvaskylankesa.fi/2012/01/avner-eisenberg-usa-mimiikan-mestarikurssi/. Kurssi pidetään Jyväskylän tanssiopistossa ja sen hinta on 360 e.

 

Huomaa, että Eisenberg pitää perjantaina 13.7. myös luennon, joka soveltuu näyttelijöille sekä henkilöille, jotka haluavat oppia lisää esiintymisestä yleisön edessä. Luento pidetään Jyväskylän kaupunginteatterin lämpiössä ja sinne on kaikilla vapaa pääsy.

 

Ihastu myös Jyväskylän Kesän sanattoman teatterin ohjelmaan. Koe espanjalaisen Kulunka Teatron koskettava André ja Dorine, joka on sanaton kertomus vanhenevasta pariskunnasta, joista toinen sairastuu Alzheimerin tautiin. Näe sirkusta parhaimmillaan Sirkus Aikamoisen Aisti-teoksen parissa ja ole paikalla Circus Uusi Maailman ennakkoluulottoman Kerrostalo-teoksen kantaesityksessä.